0 Winkelwagen

Schrobmachines van Kärcher

Met een schrobmachine van Kärcher is jouw bedrijfsvloer in een handomdraai weer schoon. Voor elke type vloer is de juiste schrobmachine te vinden. Het voordeel van een schrobmachine kopen van Kärcher, is dat het weinig kracht kost om de vloer te schrobben.  Bij de handgeleide machines zorgt de wals ervoor dat de machine automatisch vooruitrijdt. De machines kunnen zowel vooruit als achteruit en zijn zeer wendbaar. Na het schrobben zijn de vloeren direct droog, zodat er geen kans is op uitglijden. De borstels nemen ook voegen mee, met als resultaat een compleet gereinigde vloer. De schrobmachines zijn ideaal voor ruimtes zoals restaurants, winkels, magazijnen of zelfs parkeergarages.

Handgeleide schrobmachines

De handgeleide schrobmachines zijn de kleinere schrobmachines. Deze zijn ideaal voor kleine oppervlakken, zoals in bistro's, winkels, tankstations, showrooms en keukens. Door de wendbaarheid van de handgeleide machine kan er eenvoudig om obstakels gemanoeuvreerd worden. Een voorbeeld van een handgeleide machine is de BR 30/4 C. Dit type heeft een snel draaiende walsborstel en zorgt hierdoor voor een tienmaal hogere borsteldruk dan bij handmatige reiniging. Vloeren met structuur kunnen ook hiermee gereinigd worden. De zachte zuigstrips zorgen ervoor dat de vloer direct weer droog is. De machine heeft een afneembaar reservoir en kan eenvoudig worden gevuld in kleine wasbakken. 

Step-on schrobmachines

De step-on schrobmachine is een grotere schrobmachine waarbij je op de machine gaat staan. Deze is ideaal voor schoonmaakbedrijven, supermarkten en openbare gebouwen. De machine combineert de wendbaarheid van een handgeleide machine met de snelheid van een zitmachine. Hierdoor is de machine alsnog geschikt voor kleine ruimtes. Door de veegfunctie hoeft er niet vooraf geveegd te worden, waardoor de machine heel efficiënt is in gebruik. De bediening is eenvoudig en onderdelen kunnen snel vervangen worden zonder gereedschap. Hardnekkig vuil wordt zonder problemen verwijderd. Een voorbeeld van een step-on schrobmachine is de BD 50/40, met een twee-tank-systeem en automatische waterstop. 

Zitschrobmachine

De zitschrobmachine is de grootste schrobmachine waarbij je plaatsneemt op de machine en zo grote oppervlakken kan reinigen zonder inspanning. Doordat de machine zeer smal is blijft de wendbaarheid van de machine. Door de kleine draaicirkel ook zeer flexibel. Mogelijkheid tot het plaatsen van een grote batterij waardoor er langer doorgegaan kan worden. Voor de machine zijn borstels met disc of walstechniek beschikbaar,  zodat zowel gladde vloeren of vloeren met structuur geschrobd kunnen worden. Een voorbeeld is de B 90 R Classic, met roestvrije vlakfilter en groot batterijcompartiment.

Nieuwsgierig naar de machine in actie? 

Bekijk alle schrobmachines