0 Winkelwagen

Service

Doornenbal Reinigingssystemen is sinds 1985 specialist in professionele reinigingsmachines voor zakelijk en industrieel gebruik. Eenvoud en staan voorop in onze organisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op gedegen advies en hoogwaardige producten.

Service ook ná aanschaf

Na aanschaf van een reinigingsmachine blijft u bij Doornenbal Reinigingssystemen verzekerd van optimale service. Wij leveren de aangeschafte machine bij u af en onze medewerkers installeren deze indien nodig. In onze werkplaats in Veenendaal staan onze deskundige monteurs dagelijks voor u klaar voor onderhoud en reparaties. Daarnaast beschikken wij over twee compleet uitgeruste servicewagens voor onderhoud en reparatie op locatie. Dus is er iets met uw reinigingsmachine aan de hand? Geen zorgen, we lossen het snel voor u op.

Onderhoudscontract

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een full-service onderhoudscontract. De machines krijgen jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt, waardoor eventuele storingen of problemen in de meeste gevallen voorkomen kunnen worden. In het kader van het serviceniveau dat we willen halen raden we het aan om bij de aankoop van reinigingsmachines ook een servicecontract af te sluiten. Zo heeft u tijdens uw werk een veel kleinere kans op storingen, die altijd slecht uitkomen.

Hogedrukslang persen

Een veel voorkomend probleem bij machines die onder hogedruk water spuiten, zijn lekkende hogedrukslangen. Die lekkage ontstaat vaak bij de perskoppelingen van de slang. Hierdoor verminderd de druk en wordt water verspild. Bij Doornenbal Reinigingssystemen beschikken we over professionele apparatuur om hogedrukslangen te persen. U heeft de keuze uit hogedrukslangen in diverse diameters. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed assortiment perskoppelingen. En bijkomend voordeel: u kunt de nieuw geperste hogedrukslang direct meenemen want we werken met een 'klaar terwijl u wacht' principe! Lees meer over hogedrukslang persen.