0 Winkelwagen

Over ons

Rien Doornenbal richtte in de jaren '70 Doornenbal B.V. op. Het bedrijf produceerde voornamelijk hogedrukspuiten.

In 1974 werd ook Empas opgericht door Rien. Empas richt zich op de productie van spuitapparatuur voor de tuinbouw.

Carel Doornenbal, de zoon van Rien, kwam in 1993 in dienst. Zo raakte Carel betrokken bij de verschillende bedrijven van zijn vader. In 2001 werd Carel mede-eigenaar met de intentie om de zaken langzaamaan over te nemen. Doornenbal B.V. verrichtte inmiddels meerdere werkzaamheden: de verkoop en handel van reinigingssystemen voor de professionele markt, constructiewerk en een spuiterij (later poedercoatstraat) voor de machines van Empas.

Om klanten een groter assortiment te bieden is Doornenbal Reinigingssystemen al jaren erkend dealer van Kärcher. Naast het assortiment van Kärcher levert Doornenbal ook speciaalbouw oplossingen.

Door de toenemende groei van reinigingsmachines en coatwerk is Doornenbal B.V. in 2017 opgesplitst in Doornenbal Poedercoaters en Doornenbal Reinigingssystemen. Om bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te zijn, is het kantoor en de showroom in het begin van 2018 volledig verbouwd. Sinds maart 2018 beschikt Doornenbal Reinigingssystemen over een modern experience centrum waar klanten producten in de praktijk kunnen proberen.

Vakmanschap, eenvoud en persoonlijk contact: dat zijn de pijlers die we belangrijk vinden!