0 Winkelwagen

Vacature Service monteur

Servicemonteur Binnendienst
40 uur

Doornenbal Reiniging is dé specialist op het gebied van professionele schoonmaakmachines. Wij zijn officieel Kärcher en Empas dealer en verkopen en verhuren onder andere machines van deze merken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in speciaalbouw, waar wij uitdagingen niet uit de weg gaan en op maat gemaakte machines bouwen. We werken in veel verschillende sectoren waaronder agri, bouw, transport, slachterijen, gezondheidszorg, horeca enz. Service, kennis en kwaliteit zijn de kernwoorden die verankerd zijn binnen de organisatie.

Vanuit onze eigen werkplaats in Veenendaal werken we met een team van vakmensen aan onderhoud en reparaties. En is er een storing? Dan komen we graag langs om dit te verhelpen.

Onlangs hebben wij onze werkplaats vernieuwd en uitgebouwd zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We zijn trots op wat we hebben neergezet en zoeken ter uitbreiding van ons team een Service Monteur Binnendienst.

Wat ga je allemaal doen?

Onze nieuwe collega:

Ons aanbod

Wij staan voor wat we doen en houden van aanpakken. Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast en betrokken team. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Metaal & Techniek. Wij bieden een fulltime dienstverband met zicht op onbepaalde tijd, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, 38 vakantiedagen (incl. ADV) en diverse opleidingsmogelijkheden zoals een cursus Keurmeester arbeidsmiddelen NEN3140.

Gaat dit over jou?
Stuur dan je motivatie + CV naar pz@empas.nl. Heb je vragen over deze functie? Bel dan eerst met Wendela Toxopeus, 0318 – 514705.