Hogedrukslang persen

Als u problemen heeft met de koppeling van de hogedrukslang van uw machine, dan is dit probleem te verhelpen door de hogedrukslang te persen.

Lekkende hogedrukslangen zijn een veel voorkomend probleem bij machines die onder hogedruk water spuiten. Vaak ontstaat die lekkage bij de perskoppelingen van de slang met als gevolg een vermindering van de druk en verspilling van water. Om het werk goed te doen is een goed functionerende machine nodig. Door uw hogedrukslang te persen wordt dit probleem verholpen.

Hogedrukslang persen

Als u problemen heeft met de koppeling van de hogedrukslang van uw machine, dan is dit probleem te verhelpen. In onze werkplaats hebben we professionele apparatuur om de hogedrukslang optimaal te persen met de juiste koppeling. Het mooie is dat wij de slang repareren terwijl u wacht. Om problemen met de hogedrukslang van bijvoorbeeld uw hogedrukreiniger te voorkomen bieden we ook serviceovereenkomsten aan. Met een serviceovereenkomst bieden we gebruikers van professionele reinigingsapparatuur een uitkomst met periodiek preventief onderhoud. Afhankelijk van hoe intensief de reinigingsmachine gebruikt wordt maken we samen met u een onderhoudsschema. Tijdens de servicebeurt repareren wij ook altijd lekkende perskoppelingen en hogedrukslangen. Voor de volgende merken persen we hogedrukslangen: Karcher, Empas, Dibo, Waterkracht, Kränzle en Nilfisk. Heeft u een ander merk? Dan is de kans groot dat we dit ook gewoon kunnen.

Hogedrukslang

Hogedrukslang hebben we in verschillende diameters. Onze hogedrukslang is altijd van professionele kwaliteit zodat u lang vooruit kunt. Hieronder een overzicht van de diameters die we standaard hebben:

De slang is verkrijgbaar tot een druk van 400 bar en een temperatuur tot 150°C.

Perskoppeling

Het komt vaak voor dat door het gebruik perskoppelingen verslijten. Versleten perskoppelingen repareren we makkelijk en snel. Perskoppelingen hebben we in drie verschillende varianten:

perskoppelingperskoppelingperskoppelingperskoppeling

perskoppelingperskoppeling

perskoppelingperskoppeling

Groot onderdelen assortiment

Naast hogedrukslang- en perskoppelingen hebben w een groot assortiment aan onderdelen en toebehoren. Zo kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor de volgende producten:

Kortom, bij Doornenbal Reinigingssystemen bent u op het juiste adres voor alles rondom uw hogedrukreiniger of reinigingsmachine. Zorg voor een goed werkende machine. Kies daarom voor de service van Doornenbal. Neem vandaag nog contact met ons op.