0 Winkelwagen

Hogedrukreinigers van Kärcher

Met de hogedrukreinigers van Kärcher reinig je binnenplaatsen en werkplaatsen in een kwestie van tijd. Daarnaast zijn de Kärcher hogedrukreinigers handig om machines en voertuigen mee schoon te spuiten en zo hardnekkig vuil te verwijderen. Gebruik de koudwater hogedrukreinigers voor grote oppervlakken en de warmwater hogedrukreinigers voor een nog beter resultaat. De machines staan erom bekend compact en flexibel te zijn, zo zijn ze eenvoudig te gebruiken en verplaatsen. Voor elke klus is er de juiste hogedrukreiniger door de verschillende klassen.

Koudwater hogedrukreinigers

Geef oppervlakken een koude douche en verwijder zo hardnekkig vuil. Een voorbeeld is de HD 5/12 C. Deze hogedrukreiniger is mobiel en veelzijdig. De machine kan zowel staand als liggend bediend worden. Als de machine ligt, rusten de wielen niet op de grond. Hierdoor is de machine zeer stabiel. Met het handvat aan de voorzijde is het apparaat gemakkelijk te vervoeren. Met de EASY!Lock-snelsluiting kun je eenvoudig spuiten zonder vermoeid te raken. 

koudwater hogedrukreiniger
Foto: Kärcher

Warmwater hogedrukreiniger

Met een warmwater hogedrukreiniger kan de watertemperatuur tot 155 °C oplopen. Het reinigen met heet water heeft veel voordelen. Dankzij de hoge watertemperatuur is er een beter reinigingsresultaat, waardoor er minder reinigingsmiddelen gebruikt hoeft te worden. Daarnaast is het oppervlak sneller droog en werkt het hygiënischer. Doordat vuile oppervlakken makkelijker gereinigd kunnen worden, bespaart dat tijd. Het reinigen met heet water is ook een goede keuze bij oppervlakken die onder olie, vet of eiwitten zitten. Een voorbeeld is de HDS 8/18-4 C, deze machine is uitgerust met een dempend systeem zodat de trillingen verminderd worden. Het wateronthardingssysteem beschermt tegen kalkaanslag.

warmwater hogedrukreiniger
Foto: Kärcher

Verschillende klasses

Zowel de koudwater als de warmwater hogedrukreinigers hebben verschillende klassen. De compactklasse bestaat uit compacte machines, die licht maar toch krachtig zijn. Deze machines kun je voor verschillende zaken gebruiken, maar worden vaak gebruikt voor binnenplaatsen en werkplaatsen. Voor de intensieve klussen is de middenklasse bedacht, deze machines zijn ideaal voor het schoonmaken van machines, voertuigen of terreinen. Voor het meest hardnekkige vuil is de superklasse zeer geschikt. Het grote vermogen van deze hogedrukreiniger is geschikt voor de bouw en landbouw. Bij de superklasse zijn de druk en wateropbrengst perfect in balans.

Auto wassen met een hogedrukreiniger

Eén van de mogelijkheden van een hogedrukreiniger is het schoonmaken van een auto. Plaats een reinigingsmiddel, bijvoorbeeld de actieve reiniger van Kärcher in een schuimlans met tank. Deze bevestig je aan het spuitpistool van de hogedrukreiniger. Deze komt standaard bij de aanschaf van een hogedrukreiniger. Na het volledig inzepen van de auto, kan de auto afgespoten worden. Bevestig de spuitlans op het spuitpistool en kom ook eenvoudig bij alle lastige plekken. 

Bekijk alle hogedrukreinigers