Najaarsaanbiedingen

Najaarsaanbiedingen met alle producten om jouw garage of transportbedrijf grondig te reinigen.

Om het jaar goed af te sluiten komt Doornenbal Reiniging met najaarsaanbiedingen met alles om de werkplaats grondig te kunnen reinigen. Gebruik kwalitatieve Kärcher hogedrukreinigers om verscheidene wagens grondig te wassen of een zuig- of veegmachine voor jouw terrein of showroom. 

Auto's wassen met hogedrukreinigers

Door wagens te wassen met de professional Kärcher hogedrukreinigers ziet elke wagen er weer uit alsof deze rechtstreeks van de dealer komt. Met een speciale shampoo in een schuimlans wordt de wagen compleet ingezeept. Gebruik vervolgens één van onze hogedrukreinigers zoals de HD 7/14-4 om de auto weer schoon te spuiten. Al deze benodigdheden zijn nu extra goedkoop bij Doornenbal.

Werkplaatsen en terreinen reinigen

Op werkplaatsen wordt al hard gewerkt, daarom wil je dat het schoonmaken hiervan een eenvoudige klus is die snel en goed gebeurt. Gebruik hiervoor de Kärcher schrob-/zuigmachine BD 43/25 voor de grotere oppervlakten. Voor de kleinere ruimten is een bouwstofzuiger zeer geschikt. Nu de winter eraan komt is er ook kans op sneeuw. Daarom is de veegmachine nu in de aanbieding samen met de bijbehorende sneeuwschuifset. 

Benieuwd naar de aanbiedingen?

Bekijk hier alle aanbiedingen speciaal voor garages en bekijk hier alle aanbiedingen speciaal voor transportbedrijven. Voor vragen neem contact met ons op via tel. 0318-514705 of via het formulier aan de zijkant.