0318-514705

Verbruiksdelen

Stofzakken, filters en slijtdelen zullen periodiek uw aandacht vragen. U treft hier voorbeelden aan. Informeer aan de hand van uw machine naar de bij uw machine passende verbruiksdelen.

Pad voor discmachine
Pads voor polijsten en verwijderen van hardnekkig vuil zijn verkrijgbaar is diverse uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden
Kärcher vlakfilter stofklasse M
Vlakfilter voor stofzuiger, ook verkrijgbaar in uitvoering die langer bestand is tegen nat-zuigen. Uitvoering is afhankelijk van type machine.
Patroonfilter
Patroonfilter wordt toegepast in stofzuigers die alleen droog zuigen. Uitvoering afhankelijk van type machine.
Karcher stofzuigzakken 5st NT 35 serie M
Filterzakken zijn beschikbaar in papier of vliesuitvoering. Bij de duurdere vliesuitvoering wordt de zuigkracht minder snel belemmerd en blijft de machine dus langer krachtig zijn werk doen zonder de noodzaak de zak te vervangen..
Filterkorf
Door toepassing van een filterkorf kan de machine zakloos gebruikt worden. Geschikt voor zuigen van grof materiaal. Uitvoering en beschikbaarheid afhankelijk van type machine.
Borstelrol
Afhankelijk van de te schrobben oppervlakte is er een keur aan borstelrollen beschikbaar. Hard / zacht.... informeer naar de mogelijkheden.
Borstelschijf
Voor de schrobmachines met disc zijn diverse borstelschijven beschikbaar. Welke voor u gewenst is, is afhankelijk van het type vloer wat u wenst te schrobben en van het type machine wat u daarvoor gaat inzetten.
Padhouder Bd 40/12 40/25
Voor polijsten e.d. kan uw schobmachine uitgerust worden met een padhouder waaronder pads geplaatst kunnen worden.